We zijn er nog!

We zijn er nog!

De zomer is voorbij, inmiddels is het de vierde week van oktober. De dagen worden korter, de temperatuur lager, de bladeren kleuren bruin, geel en rood en de bomen laten hun blad vallen. We kunnen er niet omheen, het is herfst!!

Als je niet beter zou weten is het een herfst zoals vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar daarvoor. Toch is het totaal anders. Covid -19 houdt ons nog steeds in zijn wurgende greep, maatregelen zijn er en worden voortdurend extra aangescherpt. De zorgsector werkt hard niet wetend hoe de eindstreep gehaald zal worden en waar die eind streep zal zijn is al even onbekend. Er vallen forse klappen in de horeca en de evenementen branche en leerkrachten worstelen met het “nieuwe” normaal op het gebied van les geven. Kortom onzekerheid alom.

Ondanks alle onzekerheid kunnen wij met vrij

grote zekerheid zeggen dat we de komende weken nog steeds bloemen zullen aanvoeren. Bizar, het voelt als zomer in het najaar.

Daarnaast passen de Sanguisorba s perfect in een herfstboeket. De snij rijpte en kwaliteit blijft ons grootste streven. Het luistert zeer nauw en daar lijkt niet iedereen zich van bewust, wat heel jammer is voor het product.

B.D. Flowers wenst u, ondanks alle onzekerheid een sfeervol maar bovenal gezond najaar. Blijf bloemen kopen, naast gezelligheid in huis bieden ze ook kracht en troost.

Blijf gezond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.